Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident GRAV în Olt: Trei persoane, printre care un copil de cinci ani, au fost rănite

accident

Trei persoane, printre care un copil în vârstă de cinci ani, au fost rănite în urma unui accident rutier produs miercuri în comuna Oboga, minorul fiind transportat cu un elicopter SMURD la o unitate medicală din Craiova, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

În maşinile implicate în accident, două autoturisme aflate în mers şi două parcate, se aflau cinci persoane, dintre care trei au fost rănite. Mai multe echipaje medicale şi de pompieri au intervenit pentru a acorda ajutor persoanelor rănite şi a debloca o femeie rămasă încarcerată, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Guvernul Cîțu vrea să îngheţe venituri în 2021: indemnizația de hrană, sporuri, prime, salariile profesorilor, pensii de serviciu / LISTA COMPLETĂ

"Victima, în vârsta de 20 de ani, din Timişoara, a fost extrasă de pompierii cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare şi preluata de echipajul SMURD, conştientă, cu suspiciune de fractură la membrul inferior stâng. Pacienta a fost transportata la UPU Slatina. Tot la UPU Slatina a fost transportat şi şoferul unuia dintre autoturisme, cu fractură deschisă la membrul superior stâng. Minora în vârstă de cinci ani, cu suspiciune de fractură de femur, a fost preluată de elicopterul SMURD Craiova care a aterizat la locul evenimentului şi a fost transportată la UPU Craiova", a declarat Băsăşteanu.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt au precizat că accidentul s-a produs pe DJ 643, în localitatea Oboga.

"În accident au fost implicate două autoturisme care se deplasau pe Drumul Judeţean 643 din sensuri opuse, fiind conduse de către un bărbat de 22 de ani, din municipiul Timişoara, respectiv de un bărbat de 36 de ani, din comuna Călui, judeţul Olt. Alte două autovehicule, parcate în afara părţii carosabile, au fost avariate în urma coliziunii dintre cele care erau în mişcare", a informat IPJ Olt.

Şoferii autovehiculelor nu consumaseră alcool.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.