Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident grav în Sibiu: Trei femei au fost rănite

smurd

Trei persoane au fost rănite într-un accident produs joi seară pe strada Salzburg din municipiul Sibiu, în apropierea fabricii Continental, a anunţat IPJ.

"Din cercetările preliminarii rezultă că şoferul unui microbuz transport marfă condus pe direcţia Ocna Sibiului - aeroport, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul condus în faţa sa de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, din localitatea Roşia. Impactul a dus la rănirea a trei femei, în vârstă de 31, 44, respectiv 51 de ani, toate din Roşia, pasagere în autoturism, acestea fiind transportate la spital conştiente", informează sursa citată.

Microbuzul era condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din judeţul Vâlcea.

La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD, care i-a acordat îngrijiri medicale femeii în vârstă de 51 de ani, cu dureri cervicale şi cefalee, precum şi un echipaj SAJ, care le-a acordat îngrijiri celorlalte două femei, toate fiind transportate la UPU Sibiu.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului. Circulaţia se desfăşoară îngreunat în zonă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.