Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident grav între două TIR-uri: traficul este blocat

ultima ora

Două TIR-uri au fost implicate marți dimineața într-un accident produs pe DN 7, în județul Arad. Potrivit polițiștilor, traficul este blocat pentru aproximativ 3 ore, iar circulația a fost deviată pe un drum județean.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul în care au fost implicate două TIR-uri a avut loc pe DN 7, la intersecția cu DJ 707 A, km. 457, între localitățile Săvârșin și Birchiș, județul Arad, informează Mediafax.

Impactul nu s-a soldat cu persoane rănite, însă circulația este oprită pe DN7 pentru aproximativ 3 ore. Traficul este deviat pe DJ 707A.

Polițiștii mai informează că marți dimineața se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală a DN 4 (loc. Popești Leordeni), dar și pe Centura Capitalei, în zona localităților Mogoșoaia, Chitila, Domnești și Berceni.

Până la data de 21 iunie 2021, pe DN 2 Bacău – Suceava, pe raza municipiului Roman, județul Neamț, se efectuează lucrări de reabilitare la trecerea la nivel cu calea ferată, din această cauză traficul este restricționat alternativ, dirijat cu piloți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.