Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident grav pe A 4 cu trei victime / VIDEO

www.sokant.ro
politia nu treceti

Accident rutier grav pe A4, în apropierea localităţii Cumpăna, la sensul giratoriu cu A2. Victimele sunt doi soți și copilul lor de doar 6 ani.

Victimele au până în 35 de ani și sunt din Brașov. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a lovit cu mașina de balustrada metalică de pe mijlocul șoselei. Balustrada s-a rupt și le-a străpuns mașina. Bucata de aproximativ 10 metri a intrat prin ușa din dreapta și a ieșit prin portier șoferului. Șoferul și soția lui au rămas fără picioare. Copilul lor, în vârstă de 6 ani, a ajuns la spital cu răni ușoare. Medicii au fost nevoiţi să le amputeze picioarele celor doi la faţa locului, potrivit cugetliber.ro.

“Pacienta prezintă leziuni severe, cu amputaţie traumatică bilaterală de gambe, iar pacientul cu amputaţie de gambă stângă şi cu leziuni serioase ce pun în discuţie lezarea severă a pachetului vasco-nervos la gamba dreaptă. Copilul se află în procedură de investigaţie şi este într-o stare stabilă. Din păcate, nu acelaşi lucru îl putem spune despre pacienţii adulţi, care se află în terapie intensivă, în observaţia unei echipe de chirurgi care încearcă să stabilizeze funcţiile vitale şi să le salveze vieţile”, a declarat medicul Bogdan Câmpineanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.