Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident GRAV pe DN 1 cu două persoane decedate:Poliţia a intervenit de urgenţă/UPDATE

politia nu treceti

UPDATE

În accidentul rutier produs duminică la prânz pe DN1, la ieşirea din municipiul Codlea spre Vlădeni, există o a cincea victimă. Aceasta are răni uşoare la nivelul membrelor inferioare, fiind transportată la spital, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, cpt. Ciprian Sfreja.

Două persoane, tată şi fiică, au murit în urma acestui grav accident de circulaţie, în care au fost implicate două autoturisme. Unul dintre autoturisme a părăsit partea carosabilă. Potrivit sursei citate, o altă victimă este în comă, iar a alta, conştientă, a fost transportată la spital. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de descarcerare, două echipaje SMURD şi două ambulanţe.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Două persoane au murit duminică la prânz în urma unui grav accident de circulaţie produs pe DN1, la ieşirea din municipiul Codlea spre Vlădeni, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, cpt. Ciprian Sfreja. În accident au fost implicate două autoturisme, patru persoane fiind încarcerate.

Citeşte şi: Mircea Badea, probleme cu poliţia: 'Am fost urmărit'

Unul dintre autoturisme a părăsit partea carosabilă. Potrivit sursei citate, o a treia persoană este în comă, iar a patra victimă este conştientă şi va fi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, conform Agerpres. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de descarcerare, două echipaje SMURD şi două ambulanţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.