Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident grav pe DN 1: Un motociclist a fost lovit de un șofer drogat

accident bun

Un şofer care era sub influenţa substanţelor psihoactive a fost implicat luni într-un accident pe DN1, în localitatea Băneşti, un bărbat în vârstă de 41 de ani, aflat pe un motociclu, fiind rănit.

'La data de 17 iulie, în jurul orei 18,30, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe DN1, în localitatea Băneşti, s-ar fi produs un accident rutier. Din primele date de la faţa locului poliţiştii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani şi un motociclu condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani'', informează IPJ Prahova.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motociclului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul Drugtest, iar rezultatul a indicat o valoare pozitivă la două substanţe psihoactive.

Nu sunt probleme de trafic.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.