Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident GRAV pe un drum național: Un șofer băut ar fi intrat pe constrasens și ar fi lovit o altă mașină. O persoană a murit

www.evz.ro
politie accident

Un bărbat de 50 de ani a murit după ce mașina în care era, condusă de un tânăr care băuse, a intrat pe contrasens, în comuna Cuca din județul Galați, și s-a izbit de o altă mașină. În urma impactului, șoferul care consumase alcool și o femeie din mașina lovită au fost răniți, potrivit Mediafax.

Accidentul s-a produs sâmbătă după-amiază pe DN24D, în comuna Cuca din județul Galați, unde două mașini s-au lovit violent după ce un șofer în vârstă de 22 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens.

În urma impactului, un bărbat aflat în mașina condusă de tânărul de 22 de ani a fost proiectat pe geam și grav rănit. Medicii au încercat să-l salveze, dar după o oră de tentative l-au declarat decedat.

Șoferul a fost trimis de urgență la spital cu o ambulanță.

Citeste si Jaf ca în FILME la Societatea de Transport din Tulcea: Hoții au imobilizat paznicul și au furat banii de salarii

„Erau doi bărbați în prima mașină, unul dintre ei a intrat în stop cardio-respirator, s-au făcut manevre de resuscitare, dar nu a putut fi salvat. A fost declarat decedat. Celălalt are numeroase traumatisme, este lovit și la coloană, dar nu-i o situație critică. A fost transportat la spitalul din Galați cu o ambulanță. La misiune au participat două ambulanțe și elicopterul SMURD, dar aparatul de zbor a plecat fără pacient pentru că se lăsa întunericul”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul Serviciului Județean de Ambulanță, Mihai Polinschi.

La volanul mașinii care circula regulamentar se afla o femeie. Aceasta a fost rănită ușor și le-a povestit polițiștilor că s-a trezit cu mașina cealaltă pe sensul ei de mers. Ulterior, polițiștii au aflat că șoferul în vârstă de 22 de ani consumase alcool.

„Accidentul s-a produs pe DN24, la Cuca spre Băleni. Două autoturisme au fost implicate, primul condus de o femeie de 51 de ani din Galați. Celălalt a fost condus de un bărbat de 22 ani. Se pare că bărbatul a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. Pasagerul dreapta față din acea mașină a fost proiectat prin parbriz, a fost declarat decedat. După testarea cu etilotestul, polițiștii au constatat că șoferul de 22 de ani consumase alcool, avea 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.

În acest caz, polițiștii urmează să deschidă dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală și conducere sub influența alcoolului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.