Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident GRAV - Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina într-o autoutilitară

facebook.com
politia

Un bărbat a murit, marţi dimineaţă, după ce a pătruns cu autoturismul pe care îl conducea pe contrasens, pe DN 22C, în apropiere de Medgidia, şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

"Un accident rutier a avut loc pe DN 22C, un autoturism Skoda care circula spre Hârşova, dinspre Medgidia, a pătruns pe contrasens şi a intrat frontal în coliziune cu un autoturism Fiat Ducato. Din primele date, conducătorul primului autoturism a decedat la faţa locului", a informat IPJ.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa, pentru scoaterea conducătorului auto dintre fiarele contorsionate a fost necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare de la Detaşamentul Medgidia. "Au extras persoana, iar medicii au constatat decesul", au precizat reprezentanţi ai ISU.

În dimineaţa aceleiaşi zile, pe DN 2A, la intrarea în municipiul Constanţa, şase autoturisme au fost implicate într-un accident rutier, fără a se înregistra victime, scrie Agerpres.

"Din pricina unui eveniment rutier în care au fost implicate şase autoturisme, circulaţia pe sensul către Constanţa al DN2A (E87) Ovidiu - Constanţa se desfăşoară la această oră îngreunat (prin parcare) la intrarea în municipiul Constanţa. Potrivit primelor date, evenimentul nu s-a soldat cu victime", a anunţat Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.