Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un autocar plin cu turiști israelieni s-a răsturnat la Salina Slănic Prahova / UPDATE Consulul Israelului va merge la SJU Ploieşti, unde se află turiştii răniţi

www.antena3.ro
autocar răsturnat

UPDATE Consulul Israelului la Bucureşti se va deplasa la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, unde au fost transportaţi cu ambulanţele cei 22 de turişti israelieni care au fost răniţi după ce un microbuz s-a răsturnat, duminică după-amiază, în subteranul Salinei Slănic, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, anunță Agerpres.

UPDATE Un număr de 22 de turişti israelieni, printre care opt copii, implicaţi în accidentul care s-a produs, duminică după-amiază, în subteranul Salinei Slănic, au fost transportaţi la spital, ei suferind diverse traumatisme, inclusiv cranio-cerebrale, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Potrivit sursei citate, grupul de turişti israelieni era mai mare, însă doar cei 22 au coborât în salină.

 

Un microbuz în care se aflau 19 persoane, cetăţeni străini, s-a răsturnat, duminică, în timp ce se îndrepta către intrarea în Salina Slănic, aflată la 207 metri sub pământ. Opt ambulanţe SAJ, dintre care două cu medic, dar şi echipaje ISU s-au deplasat la locul accidentului, dar nu se ştie câte persoane au fost rănite, anunță News.ro.

Citește și: Operațiune DRAMATICĂ după ce o mașină a căzut în Olt: O fetiță a fost scoasă la timp, însă părinții ei sunt de negăsit

Un microbuz în care se aflau 19 persoane, cetăţeni străini, s-a răsturnat, duminică, în timp ce se îndrepta către intrarea în Salina Slănic, aflată la 207 metri sub pământ. La faţa locului au fost trimise opt autospeciale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova, dar şi o autospeciala de stingere, doua autospeciale de descarcerare, doua echipaje de prima ajutor SMURD şi o autospeciala pentru transport personal şi victime multiple. Deocamdată, nu se cunoaşte câte persoane au fost rănite şi care este starea acestora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.