Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident în Mehedinţi: două persoane în spital după coliziunea cu o mașină condusă de un bărbat băut şi cu permisul suspendat

autoinsurancedeal.org
politia

Un bărbat şi o adolescentă de 14 ani au fost răniţi, luni seară, după ce maşina în care se aflau a fost lovită, într-o intersecţie din Drobeta-Turnu Severin, de un autoturism condus de un bărbat băut şi cu permisul suspendat, informează news.ro.

Accidentul a avut loc, luni seară, în municipiul Drobeta-Turnu Severin, la intersecţia bulevardului Tudor Vladimirescu cu strada Topolniţii.

Potrivit IPJ Mehedinţi, un bărbat de 48 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, care conducea un autoturism pe bulevardul Tudor Vladimirescu, la intersecţia cu strada Topolniţii, nu a respectat culoarea roşie a semaforului şi s-a ciocnit cu un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din aceeaşi localitate.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 47 de ani şi a unei minore de 14 ani, care au fost transportaţi la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Conducătorul auto de 48 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de poliţiştii bărbatul de 48 de ani avea permisul anulat din anul 2022.

Celălalt şofer nu se afla sub influenţa alcoolului.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.