Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident între două autobuze cu muncitori, lângă Brașov - Mai multe persoane rănite

Accident semn

Două autobuze care transportau muncitori au fost implicate într-un accident, marți dimineața, pe DN 73 Brașov - Câmpulung, în apropiere de localitatea Cristian, județul Brașov. Patru persoane acuză dureri.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul rutier a avut loc pe DN 73 Brașov-Câmpulung, în apropierea localității Cristian, județul Brașov, la o trecere la nivel cu calea ferată.

Două autobuze care transportau muncitori au fost implicate într-un accident rutier, aproape de intrarea în sediul societății.

În urma impactului, patru persoane acuză dureri. Acestea sunt conștiente și evaluate medical. Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un sens, fără valori ridicate.

Circulație rutieră în condiții de iarnă pe mai multe artere importante din țară

Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din țară, marți dimineața. Drumarii acționează cu utilaje de deszăpezire, însă nu sunt semnalate artere unde traficul să fie oprit.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare slabă și se circulă în condiții de iarnă, dar fără a fi impuse restricții de trafic, pe mai multe drumuri din județele Alba, Caraș-Severin, Gorj, Harghita și Maramureș. Se acționează cu utilaje pentru deszăpezire.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, A4 Ovidiu-Agigea, A1 Sibiu-Deva și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil umed, vizibilitatea este bună, iar valorile de trafic sunt reduse.

În contextul protestelor transportatorilor și ale fermierilor, pe DN 2, în localitatea Afumați, la limita cu orașul Voluntari, județul Ilfov, traficul rutier se desfășoară normal pe sensul de mers către Urziceni, iar pe sensul de mers către Capitală este în continuare restricționată banda nr. 1, din cauza autovehiculelor parcate ale protestatarilor.

Pentru reducerea riscului rutier, polițiștii rutieri le recomandă șoferilor să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum, să ia în considerare că distanța de frânare crește pe un carosabil umed sau alunecos, să-și asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă și geamuri laterale și să folosească luminile de ceață dacă se deplasează pe drumuri unde este prezent acest fenomen.

Polițiștii rutieri le reamintesc că pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.