Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident între două autoturisme și o dubă care tracta o semiremorcă: Două victime, la spital

ProBraila
accident GL

Un accident între două autoturisme și o autoutilitară ce tracta o semiremorcă a avut loc, sâmbătă după-amiază, într-un sat din județul Constanța. În urma evenimentului, unul dintre șoferi și un pasager au fost răniți. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un accident a avut loc sâmbătă, pe DN 22, localitatea Sibioara, judeţul Constanţa, în care au fost implicate două autoturisme, în urma impactului unul din conducătorii auto fiind încarcerat. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

„La data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 22, în apropierea satului Sibioara, s-a produs un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme și o autoutilitară ce tracta o semiremorcă”, anunță IPJ Constanța, potrivit Mediafax.

În urma accidentului rutier unul dintre șoferi și un pasager au fost răniți.

„Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest și cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată în finalul comunicatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.