Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident între o căruţă şi trei maşini: Doi minori au fost răniţi

monitorulcj.ro
accident

Doi minori au fost răniţi şi transportaţi la spital, după ce căruţa în care se aflau a fost implicată, miercuri, într-un accident rutier cu trei maşini.

"Poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 06,16 pentru a interveni la un eveniment rutier produs pe DN1 E60, în care au fost implicate trei autovehicule si un atelaj hipo. Din primele informaţii, prima coliziune s-ar fi produs între un autovehicul condus de o femeie de 51 de ani, din Gilău, şi un atelaj hipo condus de un tânăr de 16 ani, din Floreşti, ambele din direcţia Gilău spre Floreşti. În urma impactului, atelajul hipo ar fi fost proiectat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autovehicul, condus de o femeie de 41 de ani, ulterior revenind pe sensul iniţial de deplasare, intrând în coliziune cu un al treilea autovehicul, condus de un bărbat de 52 de ani", se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, în urma accidentului, tânărul de 16 ani, alături de un alt minor, pasager în atelajul hipo, au fost transportaţi la o unitate medicală pentru îngrijiri şi investigaţii de specialitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.