Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident la Bacău - Un minor beat și fără permis a lovit un pieton

lapresse.tn
accident

Un minor în vârstă de 16 ani, aflat la volanul unui autoturism, a comis un accident rutier pe raza comunei Pânceşti, soldat cu rănirea unui pieton în vârstă de 22 ani, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul Cătălina Păduraru, potrivit Agerpres.

"Din cercetări, poliţiştii au stabilit că un tânăr de 16 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi şi ar fi acroşat un localnic de 22 de ani. Pietonul a fost transportat la spital, necesitând internarea. Tânărul de la volan a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,27 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal minorului pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis.

De asemenea, minorul dar şi un pasager, în vârstă de 15 ani, au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 4.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare 3 cu privire la restricţiile de circulaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.