Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident la Galați, produs de un șofer: rămas fără permis pentru droguri, acum a condus băut și a fugit de la locul accidentului

portalsm.ro
sofer

Un șofer beat, fără permis de conducere, a provocat un accident rutier și apoi a fugit. Incidentul s-a produs pe principala arteră a orașului Galați. Polițiștii l-au prins pe fugar șase ore mai târziu și au aflat că avea permisul suspendat deoarece consumase droguri înainte de a urca la volan, informează Mediafax.

Polițiștii care au răspuns apelului de urgență au stabilit că o persoană necunoscută a condus o mașină și, deoarece nu a păstrat distanța regulamentară, a lovit autoturismul din fața sa, proiectându-l într-un stâlp cu semafor și apoi pe un scuar.

În urma accidentului, bărbatul, de 29 de ani, aflat la volanul autoturismului acroșat, a suferit leziuni, fiind transportat la spital, dar nu a necesitat internarea.

Bărbatul care a provocat accidentul a fost prins de polițiști șase ore mai târziu.

„În jurul orei 03.30, polițiștii au identificat conducătorul auto care a părăsit locul faptei, în persoana unui bărbat, de 34 de ani, din municipiul Galați. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, s-a constatat că are dreptul de a conduce suspendat, din data de 22.08.2020, când ar fi fost depistat la volanul autoturismului, sub influența substanțelor psihoactive”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Citește și: VIDEO - Un cântăreț celebru din Marea Britanie a murit: a făcut senzație în SUA și în Regat cu trupa Bay City Rollers

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului. El a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.