Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident mortal comis de un șofer drogat

breaking news

Un bărbat de 53 de ani din localitatea Ilişua a fost accidentat mortal, vineri seara, de un şofer de 28 de ani, pe Drumul Judeţean 171, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest, obţinând rezultat pozitiv, şi cu aparatul etilotest, unde rezultatul a fost negativ.

"În această seară, poliţiştii rutieri din Beclean au intervenit la un accident rutier, produs pe Drumul Judeţean 171, în localitatea Ilişua. Din primele date, un tânăr de 28 de ani, din Năsăud, în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Ilişua, a surprins şi accidentat un bărbat de 53 de ani, din Ilişua, care ar fi traversat strada. În urma accidentului, din nefericire, bărbatul de 53 de ani a decedat. În urma testării cu aparatul din dotare a conducătorului auto, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive. Menţionăm faptul că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise. Acesta a fost testat şi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", a transmis IPJ.

La locul accidentului au intervenit un echipaj al Ambulanţei şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate timp de mai bine de o oră, pietonul nu a putut fi salvat.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.