Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident MORTAL în Călărași: Două autoturisme s-au ciocnit violent, iar unul a fost proiectat într-un depozit

isu calarasi
accident calarasi

O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte două au fost rănite într-un accident rutier produs, duminică după-amiază, în localitatea Borcea din judeţul Călăraşi, pe drumul naţional 3B unde două autoturisme s-au ciocnit violent, după care unul dintre ele a fost proiectat într-un depozit.

În cele două autoturisme se aflau patru ocupanţi, iar în urma impactului violent unul dintre autovehicule a fost proiectat în laterala unui depozit, autoturismul fiind extrem de grav avariat şi rămânând suspendat pe un gard.
Conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, la momentul sosirii echipajelor de urgenţă, una dintre victime era încarcerată şi inconştientă.

ULTIMA ORĂ Peste 433.000 de români, vaccinați anti-Covid. Câte reacții adverse au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

"Una dintre victime prezenta suspiciune fractură bazin şi multiple excoriaţii, asistată de SMURD, transportată la unitatea spitalicească din oraşul Feteşti. Cea de-a doua victimă acuza dureri la nivelul membrului superior stâng, aceasta fiind asistată de SAJ. Starea victimei preluate de SMURD s-a agravat ulterior, iar echipajul a început deplasarea către Spitalul Feteşti, împreună cu asistenta de pe ambulanţă SAJ. La faţa locului s-a deplasat şi un elicopter SMURD venit de la Constanţa, care a aterizat la faţa locului, a evaluat si o a treia persoană care acuza dureri la umăr şi membru superior şi care ulterior a fost preluată de o ambulanţă SAJ. Din nefericire, victima transportată la spitalul Feteşti a intrat în stop cardio-respirator, fiind declarat decesul acesteia”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi, Ovidiu Tătăranu.
Persoana care şi-a pierdut viaţa era un bărbat în vârstă de 33 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.