Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident MORTAL în Ilfov: șoferul beat a fugit de la locul tragediei

Ultima Ora breaking news

Un accident soldat cu moartea unui bărbat de 53 de ani a avut loc joi seara pe o stradă din localitatea Chitila, județul Ilfov. Unul dintre șoferii implicați a fugit de la fața locului, fiind identificat ulterior de polițiști. Potrivit IPJ Ilfov, joi seara polițiștii au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că pe șoseaua Banatului din Chitila a avut loc un accident. Polițiștii deplasați la fața locului au identificat o victimă, un bărbat în vârstă de 53 de ani, care a fost declarată moartă de echipajele medicale.

Întrucât nu a fost găsit în zonă și autovehiculul implicat, polițiștii rutieri din Ilfov au făcut investigații, în urma cărora au găsit mașina și la scurt timp au identificat și persoana care a condus-o, respectiv un bărbat în vârstă de 44 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,58 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Rutier Ilfov într-un dosar penal pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.