Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident mortal în Târgu Jiu: Un angajat al DSVSA, care conducea beat, a lovit un cuplu pe trecerea de pietoni

Un angajat al DSVSA Gorj a fost implicat într-un accident rutier produs în Târgu Jiu, în timp ce conducea sub influenţa alcoolului. El a lovit cu maşina două persoane care traversau pe trecerea de pietoni. O femeie a murit, iar soţul său a fost transportat la spital, trasnmite news.ro.

Accidentul a avut loc, duminică, pe bulevardul Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu.

"Din cercetările efectuate, a reieşit că un bărbat de 47 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe bulevardul Constantin Brâncuşi, din direcţia străzii Tudor Vladimirescu către Piaţa Centrală, ar fi acroşat un bărbat de 52 de ani şi o femeie de 57 de ani, ambii din municipiul Târgu Jiu, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc permis, marcat şi semnalizat corespunzător", a transmis Poliţia Judeţeană Gorj.

În urma accidentului, a rezultat rănirea bărbatului, care a fost preluat şi transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar femeii i-a fost acordat primul ajutor, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare de către echipajul medical prezent la faţa locului. Acestea nu au avut rezultat, fiind declarat decesul femeii.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Potrivit gorjonline.ro, şoferul este angajat al Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Gorj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.