Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident MORTAL produs de o femeie: un copil de cinci a murit și unul a fost rănit grav, după ce șoferița a intrat într-o depășire fără să se asigure

facebook.com
accident tir

Un copil de cinci ani a murit şi unul de 12 ani a fost grav rănit într-un accident rutier care a avut loc, duminică, pe DN 56, la ieşire din comuna Radovan, informează IPJ Dolj, relatează Agerpres.

Citește și: Camelia Bogdan vrea să-i dea o lovitură de 10 milioane de euro lui Dan Voiculescu: Cere confiscarea clădirii abia cumpărate de Antena Group

Potrivit IPJ, o femeie de 34 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe DN 56, la ieşirea din localitatea Radovan, s-a angajat într-o depăşire, însă nu s-a asigurat şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 45 de ani, din Maglavit.

În urma accidentului, doi băieţi, de doi ani şi, respectiv, de cinci ani, care se aflau în maşina condusă de femeie, au fost grav răniţi. La scurt timp, copilul de cinci ani a decedat iar cel de-al doilea a fost transportat la spital cu fracturi. Şi femeia, care se afla în stare de şoc, a fost transportată la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.