Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACCIDENT NAVAL în Delta Dunării: Două ambarcațiuni implicate, 14 răniți

breaking news

Şase medici din Republica Moldova au răniţi în această seară, în Delta Dunării, după ce ambarcaţiunea cu care se deplasau s-a ciocnit cu o barcă în dreptul Milei 35. Trei dintre cei şase răniţi sunt în stare gravă.

Cei şase medici erau în Deltă împreună cu alţi opt colegi, toţi din Republica Moldova, care au ajuns şi ei în apă în urma impactului. Mai multe echipaje ale ISU Delta Tulcea şi ambulanţe au intervenit şi i-au dus pe răniţi la Spitalul Judeţean Tulcea, anunță Digi24.

Citește și: Conduce în SÂNII GOI, dar cu centura pusă: IMAGINI de senzație cu o femeie, la volan / VIDEO

"În această seară, in jurul orei 18.30, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Delta" al judeţului Tulcea a fost solicitat să intervină în municipiul Tulcea, zona de trecere bac, în sprijinul a 14 persoane aflate într-o șalupă de tip water-taxi, acestea fiind preluate din două ambarcatiuni care au fost implicate într-un accident naval pe Dunăre, la Mila 35.

Imediat de la primirea apelului, la faţa locului s-au deplasat echipajele de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea cu o autospecială cu apă si spumă, una de descarcerare, și două echipaje SMURD.

Citește și: Cu ea a înșelat-o Cristiano Ronaldo pe Irina Shayk: Da, e ROMÂNCĂ / FOTO

La această acţiune au fost solicitate să vină în sprijinul ISU Tulcea urmatoarele forţe: Serviciul de Ambulanţă Tulcea,Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea și Căpitănia Municipiului Tulcea.

Ajunse la locul evenimentului, echipele de intervenţie ale ISU Tulcea împreună cu forţele de sprijin au început misiunea de salvare și de preluare a persoanelor care au fost implicate în accidentul naval, astfel că 6 persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea.

Celelalte 8 persoane au fost monitorizate medical dar au refuzat transportul către spital. Cauzele si împrejurările în care s-a produs accidentul naval sunt în curs de cercetare de către organele abilitate, respectiv Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea", a declarat purtătorul de cuvânt ISU "Delta" Tulcea, Angela Tulceanu, informează evz.ro.

Citește și: Face MILIOANELE cu raba: Ea e cea mai bine plătită cântăreață din lume / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.