Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident naval pe Dunăre: o ambarcațiune s-a răsturnat. Un tânăr este dat dispărut

pod dunare

Un accident naval a avut loc duminică, pe Dunăre, în zona portului Corabia, după ce o ambarcaţiune în care se aflau nouă persoane s-a răsturnat. Un tânăr de 21 de ani este dat dispărut, celelalte opt persoane reuşind să iasă singure mal. Un alt tânăr a avut nevoie de îngrijiri medicale. Conducătorul ambarcaţiunii se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, la data de 25 iulie poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment naval pe Dunăre, în zona portului Corabia, informează News.ro.

La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Transporturi Olt, Poliţiei oraşului Corabia, echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Olt, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt şi poliţişti din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Olt.

“Din primele verificări, s-a constatat faptul că, în eveniment, a fost implicată o barcă de agrement ce s-ar fi răsturnat. În barcă se aflau nouă persoane, toate din oraşul Corabia. Opt din cele cele persoane au ieşit singure la mal, conştiente. Cea de-a noua persoană este un tânăr, de 21 de ani, care, în urma evenimentului, nu a fost găsit. Un alt tânăr, în vârstă de 23 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul orăşenesc Corabia”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că a fost testat cu aparatul etilotest conducătorul ambarcaţiunii, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În continuare se desfăşoară activităţi de căutare, fiind solicitată şi echipa de scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi. Poliţiştii fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt a anunţat că pentru căutarea tânărului respectiv pompierii de la Garda Vişina şi Detaşamentul Caracal intervin cu trei autospeciale pentru primă intervenţie, două bărci cu motor, două echipaje SMURD şi o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, în zona portului Corabia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.