Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se reia PRĂPĂDUL pe șosele: accident cu PATRU VICTIME, pe o șosea din România

ultima ora

Revin accidentele în România după ce în stare de urgență numărul acestora a scăzut drastic. Patru persoane au fost rănite într-un accident petrecut, în noaptea de duminică spre luni, pe centura de ocolire a orașului Târgu-Jiu, după ce o tânără de 22 de ani a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă, iar autoturismul s-a izbit de un stâlp, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în Târgu-Jiu, pe varianta de ocolire a orașului, într-o curbă periculoasă. Unul dintre răniți este tânăra de 22 de ani, care conducea mașina.

Citește și: Secretarul de stat Horațiu Moldovan anunță că Guvernul pregătește NOI RESTRICȚII dacă numărul cazurilor de coronavirus sare de 200 pe zi

„În timp ce o tânără de 22 de ani, din orașul Bumbești-Jiu, conducea un autoturism, din direcția Turcinești, către Piața Centrală, din Târgu-Jiu, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp. În urma impactului, atât conducătoarea auto, cât și alți trei pasageri aflați în autovehicul, cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești, comuna Jupânești și municipiul Târgu-Jiu, au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", a declarat, corespondentulului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Tânăra de 22 de ani a fost testată cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.