Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident pe autostrada A1: O persoană a murit și alte trei persoane au fost rănite

ISU Timis
accident A1

Un accident în care au fost implicate o autoutilitară şi un TIR a avut loc, sâmbătă seară, pe autostrada A1, în zona localităţii Făget din judeţul Timiş. În urma accidentului, şoferul autoutilitarei a decedat, iar o femeie, un alt bărbat şi o fată de 6 ani au fost răniţi şi transportaţi la spital.

Pompierii din Lugoj au intervenit, în urma unui apel la numărul de urgenţe 112 care anunţa producerea unui accident rutier la autostrada A1, pe sensul de mers spre Făget, în judeşul Timiş. Acolo s-au deplasat 10 subofiţeri cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o maşină de descarcerare, precum şi un echipaj SMURD. De asemenea, alte două ambulanţe SAJ au intervenit, informează News.ro.

Potrivit ISU Timiş, în accident a fost implicată o autoutilitară care staţiona pe banda de urgenţă şi care era slab semnalizată, şi un TIR. În urma accidentului au rezultat trei victime.

Şoferul autoutilitarei, care se afla în spatele maşinii sale, a rămas încarcerat între cele două vehicule care s-au ciocnit. După ce pompierii au reuşit să îl extragă dintre fiare, medicii au declarat decesul acestuia. De asemenea, o femeie, un bărbat şi o fată de 6 ani, care se aflau în autoutilitară în momentul impactului, au fost răniţi şi duşi de urgenţă la spital.

Conducătorul TIR-ului nu a necesitat îngrijiri medicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.