Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident pe DN 6, în Giurgiu: Două femei au ajuns în stare gravă la spital

Facebook
ambulanta salvare

Două femei de 23, respectiv 34 de ani, pasagere într-un autoturism, au fost transportate la spital în urma unui accident rutier produs, luni, pe DN 6, pe raza oraşului Mihăileşti, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu, potrivit Agerpres.

"În această dimineaţă (luni dimineaţă n.r.), pe DN 6, pe raza oraşului Mihăileşti, a avut loc un eveniment rutier produs de o conducătoare auto, o femeie de 49 de ani, din oraşul Mihăileşti, în urma căruia două persoane, pasagere în autoturism, au fost rănite. Cele două persoane de 23 şi 34 de ani, ambele din oraşul Mihăileşti, au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

Citește și: Raed Arafat, critici dure la adresa lui Ion Cristoiu: ‘Răspândiți minciuni și narative false și veninoase, pentru că la vârsta dumneavoastră sigur nu vă veți schimba’

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

La faţa locului au intervenit pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihăileşti, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Paramedicii SMURD au preluat o femeie în vârstă de 34 de ani, pe care au transportat-o la spital, iar tânăra de 23 de ani a fost preluată de echipajul SAJ pentru acordarea de îngrijiri medicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.