Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident pe DN14, în județul Sibiu: Patru persoane au fost rănite

observatorulph.ro
accident

Patru persoane, printre care şi un băieţel în vârstă de doi ani şi jumătate, au fost rănite luni dimineaţa, într-un accident rutier produs pe DN14, în localitatea Brateiu, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Luciana Lazăr.

Potrivit acesteia, un şofer, în timp ce conducea autoturismul pe DN14, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un şanţ lovind un cap de pod şi apoi răsturnându-se.

"Poliţiştii Biroului Rutier Mediaş intervin la un accident rutier produs pe DN14, în localitatea Brateiu. Din primele cercetări efectuate, poliţiştii rutieri au stabilit că un conducător auto, în vârstă de 41 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe DN14, pe direcţia de mers spre Dumbrăveni, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un şanţ lovind un cap de pod şi apoi răsturnându-se. În urma accidentului, 4 persoane au fost rănite, un bărbat în vârstă de 19 ani, două femei (22 şi 39 de ani), precum şi un copil de 2 ani şi jumătate (băiat), toţi conştienţi", a precizat Luciana Lazăr.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a condiţiilor în care s-a produs accidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.