Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident pe Podul Ciurel, din Capitală: Jurnaliști LOVIȚI de o mașină în timpul unei filmări/ UPDATE

reporterntv.ro
jurnalisti neptun tv

Un accident s-a petrecut, miercuri, pe podul Ciurel din Bucureşti. Doi jurnaliști au fost loviți în plin de o mașină în timpul unei filmări, informează Antena3. Atât reporterul, cât și cameramanul au fost răniți. Martorii de la fața locului au sunat de urgență la 112, iar o ambulanţă SMURD şi mai multe echipaje de poliție au ajuns la locul accidentului. Aceștia au fost transportați de urgență la Spitalul Universitar din Capitală.

În momentul în care a fost preluată de ambulanţă, jurnalista avea o sângerare abundentă la cap şi leziuni la bazin. Colegul acesteia a suferit răni uşoare la picioare.

Reporterul TV Neptun Raluca Ţicmeanu şi cameramanul Marius Anghel realizau o filmare pe podul Ciurel, cei doi aflându-se pe trotuar. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, iar maşina a ajuns pe trotuar şi i-a lovit pe cei doi jurnalişti, oprindu-se în gardul podului Ciurel.

Operatorul a fost lovit puternic în spate de bucăți din parapetul podului, care s-au desprins în momentul impactului. O altă bucată din balustradă a lovit-o în față pe reporterul Raluca Țicmeanu, care a fost transportată la Spitalul Universitar din București.

content-image

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.