Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident pe Valea Oltului: Trei persoane au fost rănite

www.evz.ro
politie accident

Trei persoane au fost rănite, joi la prânz, într-un accident, după ce o autoutilitară s-a ciocnit frontal cu un autoturism pe DN7, una dintre victime rămânând încarcerată, potrivit Inspectoratului de Poliţiei Judeţean (IPJ) Vâlcea, potrivit Agerpres.

"Accidentul s-a produs în localitatea Călimăneşti, la km 191. O autoutilitară înmatriculată în Vâlcea, care se deplasa pe sensul Sibiu -Râmnicu Vâlcea, a pătruns pe sensul opus de mers, posibil pe fondul oboselii, lovind frontal un autoturism", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Bălteanu.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, şoferiţa autoturismului a rămas încarcerată, pentru scoaterea ei din maşină fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de la descarcerare, iar alte două persoane din autoutilitară au fost rănite uşor, au anunţat reprezentanţii ISU Vâlcea.

"La faţa locului s-au deplasat două salvări ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi o ambulanţă SMURD, toate cele trei victime fiind transportate către unităţi spitaliceşti. Persoana încarcerată are multiple traumatisme, dar este conştientă", a menţionat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri timp de aproximativ o oră de la producerea accidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.