Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident RUTIER cu 16 victime. A fost activat PLANUL ROȘU de intervenție / UPDATE

news alert

UPDATE Au ajuns 16 pacienţi la noi, cu vârste cuprinse între 29 şi 68 de ani: patru femei, 12 bărbaţi, au multiple traumatisme. Echipa medicală acordă Îngrijiri. Un singur pacient ar putea să fie transferat la Cluj Napoca, a declarat la Antena 3, Codruţa Puşcaş, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă din Zalău

*

Un număr de 13 persoane au fost transportate la spital în urma unui grav accident de circulaţie în care au fost implicate un microbuz şi o autoutilitară, ce a avut loc marţi dimineaţa, pe DN1H Zalău - Şimleu Silvaniei, la ieşirea din localitatea Vârşolt spre Hereclean, traficul fiind actualmente blocat pe ambele sensuri de circulaţie. 

Numărul mare de victime a dus la activarea planului roşu de intervenţie 

"Un grav accident de circulaţie a avut loc între localităţile Hereclean şi Vârşolţ, după ce o autoutilitară a intrat în coliziune cu un microbuz de transport persoane. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a stabilit că şoferul autoutilitarei, într-o curbă la dreapta, din cauza neatenţiei, a pătruns pe contrasens, întrând în coliziune cu un microbuz. În urma impactului microbuzul s-a răsturnat în şanţ, 13 persoane fiind transportate la spital", a declarat marţi, pentru AGERPRES, Maria Cristea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

Grevă la o importantă companie aeriană: 142 de zboruri anulate


Potrivit sursei citate, traficul este blocat pe ambele sensuri de circulaţie, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

"La faţa locului a intervenit un echipaj de descarcerare, ce a descarcerat şoferul microbuzului, alături de trei echipaje SMURD. Numărul mare de victime a dus la activarea planului roşu de intervenţie", a precizat Lucian Jacodi, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj. 

La faţa locului au intervenit şi cinci ambulanţe, dintre care trei de la Zalău, una de la Jibou şi una de la Şimleu SIlvaniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.