Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier cu două victime - O persoană este în stop cardio-respirator

accident a10

Două persoane au fost rănite, dintre care una se află în stop cardio-respirator, marţi, în urma unui grav accident de circulaţie ce a avut loc pe Drumul Naţional 1F, între localităţile Zalău şi Ciumărna, potrivit Agerpres.

"În această dimineaţă, 16 august, la ora 10:25, pe Drumul Naţional 1F, în zona Meseş, s-a produs un accident grav de circulaţie. Din primele verificări efectuate de poliţişti a reieşit că, un autoturism condus de un tânăr, de 24 de ani, din judeţul Bihor, pe Drumul Naţional 1F, din direcţia Zalău către Cluj-Napoca, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă, din sens opus, de către un clujean, de 24 de ani. În urma evenimentului, şoferul din Bihor a rămas încarcerat, fiind rănit grav. În acestea momente, personalul medical efectuează manevre de resuscitare, victima aflându-se în stare de inconştienţă", se arată marţi, într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Victima aflată în stop cardio-respirator a fost extrasă de către pompierii sosiţi la faţa locului şi predată echipajului de terapie intensivă mobilă (TIM), care au iniţiat manevrele de resuscitare.

Potrivit sursei citate, conducătorul auto, din judeţul Cluj nu consumase alcool.

Poliţiştii efectuează cercetarea la faţa locului şi vor continua cercetările pentru a stabili, cu exactitate, cauza şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.