Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier cumplit în Sibiu: cinci oameni răniți, între care doi copii și o mamă, după ce o maşină s-a răsturnat în afara drumului

AGERPRES
spital 112 smurd

Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite, duminică seară, după ce un autoturism s-a răsturnat în afara şoselei, pe un drum judeţean din Sibiu. Cele cinci victime au fost transportate la spitale de echipajele SMURD şi SAJ, relataeză News.ro.

Citește și: INHGA: debitul Dunării este în creștere în următoarele zile

Accidentul s-a produs pe DJ 106S, între Vurpăr şi Roşia.

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, care a pierdut controlul asupra maşinii, s-a răsturnat în afara şoselei, fiind cinci persoane rănite, toate din Vurpăr.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au anunţat că, după ce au fost evaluate medical, victimele au fost transportate la spitale.

Astfel, un băiat de aproximativ 7 ani, politraumatizat, şi mama sa, în vârstă de 25 de ani, au fost transportaţi de echipajele SMURD la CPU Luther, respectiv UPU Sibiu, o fată de aproximativ 11 ani, cu traumatism la un picior, la CPU Luther.

De asemenea, echipajele SAJ au transportat la UPU Sibiu un bărbat de circa 25 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, şi o femeie de circa 32 de ani, cu traumatism lombar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.