Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE / Accident rutier grav între un microbuz școlar și două autoturisme la Covasna: traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de mers

Ultima Ora breaking news

UPDATE 26 martie, ora 10.57: Precizările Poliției

”În data de 26 martie a.c., în jurul orei 08:45, poliţiştii Serviciul Rutier Covasna au fost sesizaţi cu privire la faptul ca pe DN 11, la intersecţia cu DC 12, a avut loc un eveniment rutier. Din verificările poliţiştilor a rezultat că un bărbat de 53 de ani, în timp ce conducea o autoutilitara pe DN11, din direcţia Reci spre Târgu Secuiesc, la intersecţia cu DC 12, kilometrul 45 + 280m., a efectuat viraj la stânga fără sa acorde prioritate unei autoutilitare care se deplasa dinspre Târgu Secuiesc spre Reci, condusă de un bărbat de 39 de ani şi a intrat in coliziune cu aceasta”, a transmis, marţi, IPJ Covasna, relatează News.ro.

Sursa citată a precizat că, în urma impactului, ambele autoutilitare au ricoşat într-un microbuz de transport şcolar, ce se afla pe DC 12, oprit la indicatorul STOP, în care se aflau 14 elevi. ”Niciunul dintre ocupanţii vehiculelor implicate in coliziune nu au necesitat transportarea la o unitate medicala, pentru investigaţii de specialitate. Cei trei şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au infirmat prezenţa alcoolului în aerul expirat”, au mai transmis poliţiştii. Permisul bărbatului de 53 de ani a fost reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce.

IPJ Covasna anunţă, de asemenea, că în urmă cu puţin timp traficul a fost reluat pe ambele sensuri.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață, pe DN 11 Brașov-Târgu Secuiesc, în zona localității Albiș, județul Covasna.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 11 Brașov-Târgu Secuiesc, în zona localității Albiș, județul Covasna, s-a produs un accident rutier între două autoturisme și un microbuz școlar, în care se aflau 15 elevi. În urma impactului, șoferul unui autovehicul a suferit leziuni, fiind conștient și evaluat medical la fața locului.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate. Se estimează reluarea normală a circulației în 45 de minute”, transmite centrul Infotrafic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.