Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier grav la Vrancea: o femeie a fost rănită, după coliziunea dintre un microbuz de călători şi două autoturisme

Foto news.ro
accident microbuz giurgiu

O femeie a fost rănită grav, luni, pe E85, la ieşirea din Focşani spre Goleşti, în urma coliziunii între un microbuz de călători şi două autoturisme, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, informează Agerpres.

"Pompierii militari au fost alertaţi astăzi (luni n.r.), în jurul orei 14,05, despre un accident rutier produs pe DN2-E85, la intrarea în localitatea Goleşti dinspre Focşani, în care au fost implicate două autoturisme şi un microbuz transport persoane. În urma impactului dintre acestea a rezultat o victimă de sex feminin, conducător auto al unuia dintre autoturisme. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat victimei, care se afla în stare de inconştienţă, politraumatizată prin accident rutier", au precizat reprezentanţii ISU Vrancea.

Potrivit sursei citate, femeia a fost preluată de echipajul SMURD şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani.

La momentul producerii accidentului, în microbuz se aflau opt persoane care s-au autoevacuat, fără a necesita, ulterior, asistenţă medicală.

Citește și: VIDEO - Alertă la Marea Neagră: doi scafandri se află în stop cardio-respirator; medicii îi resuscitează

Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă au fost mobilizate trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu o autospecială de intervenţie, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea.

Foto: arhivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.