Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier grav: un tânăr a fost lovit de șoferul unui autobuz, angajat în perioada de probă în prima săptămână

www.realitatea.net
ambulanță accident

Un tânăr tulcean a fost transportat, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiu, după ce a fost rănit de un autobuz al societăţii Transport Public SA, informează Agerpres.

Citește și: ALERTĂ INCENDIU în centrul Bucureștiului: Zeci de persoane sunt evacuate

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ), tânărul, în vârstă de 20 de ani, din satul Valea Teilor, a fost surprins între un autobuz şi o maşină parcată, iar primele cercetări arată că şoferul autobuzului a intrat într-o curbă şi nu a păstrat distanţa laterală corespunzătoare faţă de un autoturism parcat. În urma evenimentului, tânărul a fost transportat la SJU pentru îngrijiri medicale. Potrivit IPJ, şoferul autobuzului, în vârstă de 32 de ani, poseda permis de conducere şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citește și: Maximă inconștiență: Un sibian băut, fără permis, care conducea, pe trotuar, cu spatele o mașină fără RCA și ITP a accidentat grav un copil

La rândul lui, directorul societăţii Transport Public SA, Dan Bălan, a declarat pentru AGERPRES că maşina parcată ocupa jumătate de stradă şi că victima este vinovată de eveniment. "Şoferul autobuzului credea că tânărul, pe care îl văzuse că traversase strada şi că se oprise lângă maşină, va aştepta să treacă autobuzul, înainte de a deschide portiera maşinii. Victima însă, înainte ca maşina luni să fie depăşită de autobuz, a deschis portiera, moment în care a fost expus", a afirmat directorul Bălan. Potrivit acestuia, şoferul autobuzului a fost angajat în urmă cu o săptămână şi se afla în perioada în care este supervizat de un coleg cu experienţă. IPJ continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.