Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier în Bihor, pe DN 19 E: O femeie și un bărbat, încarcerați

Accident semn

Accident rutier în Bihor, pe DN 19 E: O femeie și un bărbat, încarcerați.

O femeie și un bărbat au rămas încarcerați într-un autoturism implicat într-un accident rutier produs duminică seara pe DN 19 E, pe raza localității Fegernic din județul Bihor. Victimele au fost descarcerate și duse la UPU Oradea, informează Mediafax.

„Pompierii militari bihoreni au intervenit duminică seara pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs pe DN 19 E, pe raza localității Fegernic. Apelul care sesiza evenimentul, în care au fost implicate cinci persoane - trei adulți și doi copii, aflate în două autoturisme, a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, în jurul orei 19.40”, transmite ISU Bihor.

La fața locului au juns patru echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Marghita și Gărzii de Intervenție Sălard, cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă și spumă și cu cele 2 ambulanțe SMURD ale subunităților menționate, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al SAJ.

„Echipajul de descarcerare a acționat pentru evacuarea a doi adulți, un bărbat și o femeie, rămași captivi într-unul din autoturismele avariate, iar cele trei echipaje SMURD și echipajul SAJ au evaluat victimele și le-au acordat îngrijirile care se impuneau, transportându-le ulterior la UPU Oradea, cei trei adulți aflându-se în cod galben medical, iar cei doi minori, în cod verde medical- răniți ușor”, potrivit comunicatului ISU Bihor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.