Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier mortal în Dolj: un tânăr nevinovat a murit zdrobit de o mașină

Foto Observatornews
carutas pus la pamant politia

Un tânăr de 22 de ani din Filiași a murit, iar alte două persoane au fost rănite, după ce o mașină a lovit o căruță, care a fost proiectată într-o altă căruță. Accidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri pe DE 79, în județul Dolj. Potrivit IPJ Dolj, accidentul s-a produs în noaptea de joi spre vineri pe DE 79, în apropiere de limita cu judeţul Gorj, inforemază Mediafax.

Citește și: Gabriela Firea a intrat în spiritul campaniei electorale: 'Sunt lucruri care rămân, care se văd. Și care nu pot fi anulate nici cu 100 de invective'

Poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat de 52 de ani din Filiaşi, care conducea o mașină dinspre Tânţăreni spre Filiaşi, nu ar fi observat un ansamblu nesemnalizat, alcătuit din două căruţe, care erau conduse în aceeaşi direcţie de un bărbat de 32 de ani, din Calopăr, lovindu-l din spate.

În urma impactului, ansamblul a fost proiectat într-o altă căruță, care circula în aceeaşi direcţie şi care era condusă de un tânăr de 22 de ani, din Filiaşi.

Tânărul de 22 de ani a murit în urma accidentului, iar alte două persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Conform polițiștilor, mașina implicată în accident s-a răsturnat pe carosabil şi a luat foc, incendiul fiind stins de pompieri din cadrul Secţiei de Pompieri Craiova.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.