Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier pe autostrada A1: două femei au fost rănite

ambulance.nsw.gov.au
ambulanta urgente

Un accident rutier în care au fost implicate două maşini şi care transportau, în total, cinci persoane, s-a produs, duminică seară, pe autostrada A1, pe sensul de mers Margina - Timişoara. Două femei au fost rănite şi au fost transportate la spital.

”Am fost solicitaţi să intervenim în urma unui accident rutier produs pe A1, pe sensul de mers Margina-Timişoara. S-au deplasat de urgenţă la faţa locului 8 pompieri din cadrul Staţiei Făget cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ în sprijin. În accident au fost implicate 2 autoturisme, în care se aflau 5 persoane”, a transmis ISU Timiş.

În urma accidentului, două femei au fost rănite. Ambele au fost conştiente. Este vorba despre o femeie de 35 de ani, care a fost transportată de echipajul SMURD la Spitalul orăşenesc Făget, şi de o femeie de 45 de ani, care a fost preluată de echipajul SAJ şi transportată la Spitalul Judeţean Timişoara.

Accidentul a fost produs de un şofer de 20 de ani, scrie news.ro.

”Un bărbat, în vârstă de 20 de ani, a condus un autoturism pe autostrada A1 Deva-Nădlac, pe banda 1, sens de mers Margina-Timişoara, iar la kilometrul 437, în dreptul localităţii Traian Vuia, din judeţul Timiş, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul care circula în faţa sa, condus de un bărbat, în vârstă de 64 de ani”, a precizat IPJ Timiş.

A fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.