Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier pe DN 2; un autotren a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune

alerta

Un accident rutier s-a produs vineri după-amiază la ieșirea din comuna ialomițeană Ciocârlia, în urma impactului violent al unui autotren cu un stâlp de înaltă tensiune din afara părții carosabile, un bărbat în vârstă de 37 de ani a suferit vătămări corporale și a fost transportat cu un elicopter la un spital din Capitală.

Rezervorul autotrenului prezenta scurgeri de combustibil, existând pericolul de explozie. "În ajutorul victimei au intervenit pompierii Detașamentului Urziceni cu două autospeciale dotate cu apă, spumă și tehnică pentru descarcerare, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, dar și un echipaj SMURD cu o aeronavă', a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ISU Ialomița, Lăcrămioara Chirea, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, echipajele de la fața locului au acționat pentru acordarea primului ajutor bărbatului, iar pompierii au procedat la decuplarea surselor de curent electric ale vehiculului, precum și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor în zonă, întrucât rezervorul autotrenului prezenta scurgeri de combustibil, iar bărbatul a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat către un spital din Capitală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.