Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier pe DN 64, în Vâlcea: Doi copii şi mama lor au fost răniţi

mediafax.ro
ambulanță pompieri smurd

Doi copii, cu vârste de 4 şi 10 ani, şi mama lor au ajuns, miercuri după amiaza, la spital după ce autoturismul în care se aflau a fost implicat într-un accident pe DN 64, în localitatea Băbeni, potrivit Agerpres.

"La faţa locului, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 54 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localităţii Băbeni, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 35 de ani. Din accident a rezultat rănirea uşoară a trei persoane, respectiv a doi minori şi mama acestora, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", a transmis reprezentatul Poliţiei Vâlcea.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Octavian Fulger, a precizat că cei doi minori au fost evaluaţi la faţa locului de echipajele medicale, fiind preluaţi şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea cu cod verde.

În zonă, poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii acestui accident, însă traficul rutier nu este perturbat, desfăşurându-se în condiţii normale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.