Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier pe Drumul European 70, în Teleorman: O persoană a murit şi trei sunt rănite

xprimm.md
accident

Un accident rutier s-a produs, miercuri, pe Drumul European 70, în judeţul Teleorman, între Alexandria şi Vităţeşti. O persoană a decedat, iar alte trei au fost rănite. Victimele au între 20 şi 35 de ani, informează News.ro.

ISU Teleorman a anunţat, miercuri, că intervine cu mai multe echipaje la un accident rutier produs pe Drumul European 70, între Alexandria şi Vităţeşti.

”În urma acestui accident au rezultat patru victime, cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani, dintre care una încarcerată, decedată. Persoanele rănite, cu diferite traumatisme, conştiente şi cooperante, au primit primul ajutor şi au fost transportate la U.P.U. Alexandria”, a transmis ISU Teleorman.

Pompierii au acţionat cu modulul de descarcerare pentru scoaterea persoanei decedate din caroseria deformată, iar după asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, cazul a rămas în atenţia poliţiştilor, pentru cercetări.

Urmează ca IPJ Teleorman să stabilească cu exactitate cum s-a produs acest accident, cercetările având loc într-un dosar penal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.