Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident teribil în Sălaj: doi tineri au murit, iar alți doi adolescenți sunt răniți

breaking news ultima ora

Doi tineri, cu vârste de 16 şi 19 ani, au decedat, iar alte două persoane, ambele de 14 ani, au fost rănite, în noaptea de joi spre vineri, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un cap de pod, informează Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, din primele verificări efectuate de poliţişti a reieşit că un tânăr de 19 ani, din comuna Crasna, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Nuşfalău către Huseni, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu parapetul metalic al unui cap de pod.

"În urma evenimentului, conducătorul auto şi pasagerul stânga spate, un tânăr de 16 ani, din comuna Crasna, au decedat la faţa locului. De asemenea, alte două pasagere, ambele de 14 ani, din comuna Crasna, au fost rănite uşor şi transportate la o unitate medicală pentru investigaţii", precizează IPJ Sălaj.

Poliţiştii continuă cercetările pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, pentru a stabili, cu exactitate, cauza şi împrejurările producerii accidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.