Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident soldat cu 3 victime, în Ocna Sibiului

spectator.sme.sk
accident masina

Trei bărbaţi cu vârste între 19 şi 47 de ani au fost răniţi, sâmbătă seara, într-un accident rutier produs între Şura Mică şi Ocna Sibiului, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Andreea Ştefan.

"Două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, au intervenit de urgenţă între localităţile Şura Mică şi Ocna Sibiului, la un accident rutier produs între două autoturisme. Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale la locul accidentului pentru trei bărbaţi în vârstă de 19, 43 şi 47 de ani, care au fost transportaţi la UPU Sibiu conştienţi şi policontuzionaţi", a precizat sursa citată de agerpres.ro.

Cele două autoturisme în care se aflau cei răniţi s-au ciocnit din cauze care încă nu au fost stabilite, potrivit Poliţiei.

"Este vorba despre o coliziune între două autoturisme conduse din direcţii opuse, cauza producerii evenimentului urmând a fi stabilită în cadrul anchetei. Un autoturism era condus de către un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Ocna Sibiului, celălalt era condus de către un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Sibiu. Cei doi conducători auto şi un pasager din al doilea autoturism, un sibian în vârstă de 47 de ani, sunt transportaţi la spital pentru investigaţii medicale, toţi conştienţi. În zonă se circulă îngreunat", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.