Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident soldat cu trei răniți la Raliul Deltei Dunării. Mașină în flăcări / FOTO

http://radioconstanta.ro/
raliu accident

Trei persoane au fost rănite la Raliul Deltei Dunării, după ce una din maşinile aflate în competiţie a ieşit în decor şi a luat foc. Pilotul, navigatorul şi un fotograf au fost transportaţi la spital în urma acestui accident.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor Raliului Deltei Dunării, Florin Tincescu a ieşit în decor, vineri, la a doua parcurgere a probei Cocoşu, trei persoane fiind rănite, potrivit News.ro.

"La scurt timp după ieşirea în decor, maşina a luat foc şi, în ciuda eforturilor pompierilor şi ale echipajului 332 - Thomas Abraham/Rares Silasi, care a oprit pentru a ajuta la stingerea incendiului, nu s-a putut face mare lucru, iar maşina a ars în întregime. După stingerea incendiului, Florin Tincescu şi navigatorul său Sergiu Itu, care acuză dureri toracice în urma impactului, au fost transportaţi la spital de ambulanţa deplasată la locul accidentului, pentru investigaţii medicale, împreună cu un fotograf, care s-a rănit în încercarea de a se feri de maşina scăpată de sub control", se arată în comunicatul organizatorilor, care precizează că cei trei sunt în afara oricărui pericol.

Raliul Deltei Dunării continuă, sâmbătă, cu alte şapte probe speciale, iar festivitatea de premiere va avea loc, începând de la ora 21.15, în Piaţa Civică din Tulcea.

Raliul Deltei Dunării, desfăşurat în perioada 9-11 iunie, este organizat de Clubul Sportiv Nautic Motorsport, sub egida Federaţiei Internaţionale a Automobilului, prin Automobil Clubul Roman, şi a Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Tulcea şi Primăria Tulcea, cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, al Direcţiei Silvice Tulcea, al Primăriei Jurilovca.

sursa foto: radioconstanta.ro

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.