Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident spectaculos la Caransebeș: 45 de persoane implicate, după ciocnirea dintre un autobuz, microbuz și un autoturism

breaking news ultima ora

Un accident rutier în care au fost implicate un autobuz, un microbuz şi un autoturism a avut loc, mierucuri, pe DN 6, la ieşirea din Caransebeş (judeţul Caraş-Şeverin) către Lugoj (judeţul Timiş). 45 de pasageri din autobuz au fost cazaţi provizoriu într-o sală de sport, până când un alt autobuz îi va prelua. În urma accidentului nu au fost victime, informează News.ro.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin, accidentul s-a produs la ieşirea din Caransebeş spre Lugoj, find implicate un microbuz, un autoturism şi un autocar.

Acolo a intervenit Detaşamentul de Pompieri Caransebeş şi SAJ.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime.

Pasagerii aflaţi în autocar, aproximativ 45 de persoane, au fost transportaţi cu un microbuz al Detaşamentului de Pompieri Caransebeş la o sală de sport pusă la dispoziţie de către Primăria Caransebeş. Măsura a fost luată până la sosirea unui alt autocar pentru preluarea acestora.

Poliţiştii urmează să stabilească cine se face vinovat de producerea accidentului şi în ce împrejurări a avut loc acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.