Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACCIDENT TERIBIL Doi oameni au murit, unul este rănit, după răsturnarea unui tractor

Facebook

Doi bărbaţi de 56 şi 20 de ani şi-au pierdut viaţa şi un altul de 36 de ani a fost rănit în urma unui accident rutier care a avut loc, joi seară, în judeţul Bistriţa-Năsăud. Cei trei se deplasau cu un tractor şi cu o remorcă plină cu fân care s-au răsturnat. Cei doi bărbaţi care au murit au fost prinşi sub utilaj.

Poliţiştii şi pompierii din Bistriţa-Năsăud au intervenit, joi seară la un accident rutier produs în localitatea Sita, pe un drum comunal, scrie news.ro.

Citește și: Traian Băsescu s-a trezit cu plângere penală, după semnalul apocaliptic dat Poliției și Jandarmeriei

”Doi bărbaţi de 56 şi 20 de ani şi-au pierdut viaţa şi un altul de 36 de ani a fost rănit. Conform primelor verificări, bărbatul de 56 de ani, în timp ce conducea un tractor care tracta o remorcă încărcată cu fân, pe direcţia Spermezeu-Sita, a pierdut controlul acestuia şi s-a răsturnat”, au transmis poliţiştii.

La rândul lor, pompierii au precizat că cele două victime care au murit au fost prinse sub tractor, neavând semne vitale la sosirea echipajelor.

Citește și: Marcel Vela reacționează la punerea sub control judiciar a vlogger-ului Colo: Doresc să trag un mare semnal de alarmă

Bărbatul care a fost rănit are multiple leziuni, dar este conştient şi va fi transportat la spital pentru îngrijiri suplimentare.

În acest caz a fost deschis un dosar penal de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Citește și: Decizia care naște extrem de multe suspiciuni! Anunțul făcut de Grupul de Comunicare Strategică .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.