Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident TERIBIL: Două persoane au MURIT în Vrancea, după ce o mașină a lovit un tractor

Ultima Ora breaking news

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă, pe DN23, în județul Vrancea, informează Mediafax. Două persoane au decedat, după ce autoturism și un tractor s-au lovit.

Polițiștii Serviciului Rutier Vrancea intervin la un accident sesizat prin apel 112, în afara localității Măicănești, la doi kilometri distanță de Olăneasca. Ambele victime se aflau în autoturism în momentul impactului.

Echipajul SAJ a declarat decesul unei persoane din autoturism, iar altă victimă este încarcerată. Ulterior a fost declarat deceesul persoanei încarcerate, informează Agerpres. Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri.

"Poliţiştii Serviciului Rutier intervin la un accident sesizat prin apel 112, în afara localităţii Măicăneşti, spre Olăneasca. Două persoane au rămas încarcerate în urma coliziunii între un autoturism şi un tractor. Din nefericire, echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea, prezent la faţa locului, a declarat decesul conducătorului auto şi a unei alte persoane din autoturism", a precizat IPJ Vrancea.

Pompierii militari intervin la fața locului cu trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere cu apă și spumă, Traficul este blocat pe ambele sensuri.

„Bărbatul care conducea tractorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au precizat polițiștii pentru Monitorul de Vrancea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.