Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident teribil in Arad

Un accident teribil s-a petrecut duminica seara in judetul Arad, care s-a sfarsit cu moartea unei tinere de 19 ani si cu ranirea grava a mai multor persoane.

O femeie de 45 de ani care conducea un autoturism Dacia Logan pe drumul care leagă Aradul de Oradea a intrat în depăşirea unei coloane de TIR-uri. La un moment dat, a încercat să revină pe banda ei de circulaţie, dar maşina a intrat în balans. Loganul a ajuns din nou pe contrasens unde s-a lovit frontal cu un Volkswagen care circula regulamentar. Impactul a fost teribil: o tânără de 19 ani care se afla în Dacie a murit pe loc, în timp ce şoferiţa a fost rănită grav. Alte patru persoane au fost rănite, toate fiind încarcerate în maşini.

„Victimele au fost descarcerate, una dintre ele fiind decedată, iar alta în stare gravă. Aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD, iar alţi trei răniţi au fost transportaţi cu trei ambulanţe la Spitalul Judeţean Arad”, a declarat căpitanul George Pleşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, potrivit aradon.ro.

Ambele maşini au fost distruse în totalitate, iar traficul a fost blocat aproximativ două ore.

content-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.