Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident teribil în Bârlad: Două persoane au fost grav rănite, după ce maşina în care se aflau a lovit un stâlp

Romania24.ro
accident barlad

O persoană a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman" din Bârlad, fiind proiectată pe carosabil după ce maşina cu care circula s-a lovit de un stâlp.

La locul producerii accidentului, au intervenit reprezentanţii Detaşamentului de pompieri Bârlad, cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD tip B2 (EPA) şi o ambulanţă tip B aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, potrivit agerpres.ro.

"În accident a fost implicat un autoturism şi au existat două persoane rănite. La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit un autoturism puternic avariat şi două victime, între care una încarcerată. Cea de-a doua victimă a fost proiectată în afara autoturismului şi se afla în stare de inconştienţă şi stop cardio-respirator'', a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Potrivit acestuia, victima aflată în stop cardio-respirator a fost preluată de echipajul ambulanţei SAJ Vaslui şi au fost începute manevrele de resuscitare.

''O ambulanţa SMURD tip B2 Bârlad care se deplasa spre CPU Bârlad transportând o persoană care suferise un traumatism de membru superior a oprit la locul accidentului şi a acordat primul ajutor persoanei descarcerate, după care a transportat la spital victima aflată în ambulanţă. Imediat, echipajul ambulanţei SMURD a revenit la faţa locului, a preluat şi a transportat victima descarcerată la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. Victima proiectată în afara autoturismului a fost resuscitată, după care a fost transportată la CPU Bârlad", a spus Marius Stanciu.

Pompierii militari au eliberat carosabilul îndepărtând resturile autoturismului.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.