Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident teribil în Constanța! Un șofer beat a lovit doi copii, iar mașina a ricoșat într-un cap de pod și un gard

accident bun

Accident teribil în Constanța! Un șofer beat a lovit doi copii, iar mașina a ricoșat într-un cap de pod și un gard

Un șofer beat care a pierdut controlul volanului a lovit cu mașina doi copii. Apoi, autoturismul a lovit un cap de pod, a ricoșat în două mașini parcate și s-a oprit într-un gard. Accidentul a avut loc luni în satul Arsa din județul Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Biroul de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Mihai Eminescu din satul Arsa, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 64 de ani, ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul direcției și ar fi accidentat doi copii, de trei și nouă ani. Ulterior, autoturismul a lovit un cap de pod, două vehicule parcate și gardul unui imobil.

În urma accidentului rutier au fost răniți șoferul și cei doi copii.

„Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, a fost testat cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatul fiind negativ. Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, a explicat IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.