Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident teribil în New York: două autobuze pline cu oameni, coliziune frontală în centrul orașului/ Video

nytimes.com
Fifth Avenue new york

Peste 80 de persoane au fost rănite în urma coliziunii a două autobuze care a avut loc joi seară în Manhattan, a anunţat Departamentul de pompieri din New York, relatează ABC News.

Apelul primit de pompieri pentru a interveni a intervenit cu puţin înainte de ora locală 19.00 (vineri, ora 2:00, ora României) pentru un "accident rutier major" la intersecţia dintre First Avenue şi 23rd Street din cartierul Manhattan, unde un autobuz turistic cu etaj s-a ciocnit cu un alt autobuz din transportul local, informează News.ro. 

În urma accidentului, 18 persoane au fost trimise la spital, iar alte 63 au solicitat îngrijiri medicale la faţa locului, dar niciuna dintre victime nu a suferit răni care să-i pună viaţa în pericol. Cele mai multe dintre răni au fost tăieturi, zgârieturi şi vânătăi, deşi unele persoane au fost tratate pentru suspiciuni de fracturi şi răni la cap şi la gât.

Geamurile din faţă ale autobuzului turistic TopView cu două etaje s-au spart în urma coliziunii cu partea din spate a unui autobuz operat de Autoritatea Metropolitană de Transport. Ambele autobuze erau aglomerate, potrivit oficialilor Departamentului de Pompieri din New York.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.